Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Maça gelen taraftar Nuri Dölek kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti
ASAYİŞ

Maça gelen taraftar Nuri Dölek kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti

Mersin'in Silifke ilçesinde maç izlemeye gelen bir taraftar, stadyumda geçirdiği kalp krizi nedeniyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
08-03-2025 21:26 1 dk okuma

Olay, 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Silifke Belediye Spor ile Kırşehir Futbol Spor Kulübü takımları bugün Mersin'in Silifke ilçesinde şehir stadyumunda karşılaştı. Maç başlamadan hemen önce Silifkeli taraftarlardan Nuri Dölek, kalp krizi geçirdi. Bu sırada maçta bulunan İlçe Belediye Başkanı Mustafa Turgut ile Hastane Başhekimi Ali Güngör, kalp krizi geçiren Dölek'e ilk müdahaleyi yaparak hazır bulunan ambulansla hastaneye gönderdi. Silifke Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dölek, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.