Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Konya'da hasarlı ev çöktü
ASAYİŞ

Konya'da hasarlı ev çöktü

Konya’da daha önceden çatlaklar oluşan ve ev sahibinin 10 gün önce boşalttığı ev çöktü.

Baş Editör Baş Editör
24-12-2022 16:28 1 dk okuma
Advert

Olay, saat 13.00 sıralarında merkez Karatay ilçesi Hacı Hasan Mahallesi Dalyan Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerindeki 2 katlı müstakil kerpiç evin çöktüğü ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye, AFAD, belediye ve UMKE ekipleri sevk edildi. Adrese ulaşan ekipler, iki katlı evin bir bölümünün çöktüğünü tespit etti. Ekipler tarafından yapılan inceleme sonrası çökme sırasında evde kimsenin bulunmadığı belirlenirken, ev sahiplerinin çatlaklar nedeniyle evin çökmesinden korktukları için bir süre önce evi boşalttıkları öğrenildi. Yapılan incelemelerin tamamlanmasının ardından olay yerine sevk edilen belediyeye ait iş makineleri ile çökmenin meydana geldiği ev kontrollü olarak yıkıldı.

Advert

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Seyir halindeki araç yandı

Akışın sonuna geldiniz.