Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Kontrolden çıkan midibüs takla atıp şarampole düştü: Mustafa Koç hayatını kaybetti, 3 yaralı
ASAYİŞ

Kontrolden çıkan midibüs takla atıp şarampole düştü: Mustafa Koç hayatını kaybetti, 3 yaralı

Burdur'un Ağlasun ilçesinde, doğal gaz hattı döşeme işçilerini taşıyan midibüsün kontrolden çıkarak takla atıp şarampole düşmesi sonucu 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
18-12-2024 22:55 Güncellendi: 18-12-2024 22:56 1 dk okuma

Kaza, saat 18.00 sıralarında Ağlasun ilçesi Yeşilbaşköy'de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilçe merkezinde doğal gaz hattı döşeme işçilerini taşıyan Ramazan A. (19) idaresindeki 32 AK 278 plakalı Mitsubishi marka midibüs, Yeşilbaşköy'e geldiği esnada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak takla atıp şarampole düştü. Kazada sürücü Ramazan A. ve aynı araçta yolcu olarak bulunan Musa A. (18), İbrahim T. (16) ve Mustafa Koç (30) yaralandı. Kazayı görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrollerde, Mustafa Koç'un hayatını kaybettiğini belirlerken diğer yaralılar ilk müdahalenin ardından Burdur Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede tedavisi süren yaralıların hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, Mustafa Koç'un cenazesi ise olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları sonrası otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.