Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
İzmir'de ormanlık bir alanda Süleyman Utku Özcan ölü bulundu
ASAYİŞ

İzmir'de ormanlık bir alanda Süleyman Utku Özcan ölü bulundu

İzmir’in Bornova ilçesinde bir genç, ormanlık alanda ölü olarak bulundu.

Baş Editör Baş Editör
14-01-2023 16:31 1 dk okuma

Olay, saat 12.00 sıralarında Ankara Caddesi üzerinde yer alan bir alışveriş merkezinin yanındaki ormanlık alanda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ormanlık alanda yanında sırt çantası bulunan ve hareketsiz halde yatan bir kişinin olduğunu gören alışveriş merkezinin özel güvenliği, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk kontrollerde, 22 yaşındaki Süleyman Utku Özcan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Özcan’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Jandarmadan huzur uygulaması

Akışın sonuna geldiniz.