Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
İzmir'de avukat Abdullah Emrah Koyuncu'yu 6 bıçak darbesiyle yaraladı
ASAYİŞ

İzmir'de avukat Abdullah Emrah Koyuncu'yu 6 bıçak darbesiyle yaraladı

İzmir’in Bornova ilçesinde telefonda tartıştığı kişiyle buluşan avukat, aldığı 6 bıçak darbesiyle yaralandı. Hastaneye kaldırılan avukat tedavi altına alındı.

Baş Editör Baş Editör
13-10-2022 09:01 1 dk okuma
Advert

Edinilen bilgiye göre olay, dün akşam saatlerinde Erzene Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde meydana geldi. İddiaya göre İzmir Barosuna kayıtlı avukat Abdullah Emrah Koyuncu telefonda tartıştığı S.A., ile buluşmak için randevulaştı. Bir süre sonra buluşan ikili arasında tartışma tekrardan alevlendi. Bunun üzerine avukat, şüpheli S.A., tarafından 6 yerinden bıçaklandı. Çevredeki vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince, kanlar içerisinde kalan avukat, ambulansa alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Avukatın hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan, polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
 

Advert

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.