ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 22-10-2023 16:33

İstanbul'da tartıştığı Kadir Çakır'ı öldürüp, teslim oldu

Fatih’te bir şahıs, tartıştığı arkadaşı Kadir Çakır’ı evinde silahla vurarak öldürdü. Zanlının arkadaşını öldürmeden önce aracı ile sokağa geldiği ve gittiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

İstanbul'da tartıştığı Kadir Çakır'ı öldürüp, teslim oldu

Olay, saat 13.40’ta Fatih Yedikule Mahallesi Hacımanav Sokak’ta bulunan iki katlı evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 yaşındaki Batuhan G., arkadaşı olduğu 35 yaşındaki Kadir Çakır ile bir süre önce tartışma yaşadı. Bunun üzerine arkadaşının evine silahla gelen Batuhan G., Çakır'ı vurarak öldürdü. Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Cinayet zanlısı Batuhan G. ise polis merkezine giderek teslim oldu. Arkadaşını öldüren zanlının aracı ile sokağa geldiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Olayın olduğu sokakta yaşayan Ahmet Kılıç, “Polis arkadaşlar olayın olduğu yere intikal etti. Olayın cinayet olduğu söylendi. Polis ekipleri olay yerinde inceleme çalışmalarına devam ediyor. 7-8 el ateş edildiği söyleniyor” dedi.

Öldürülen Kadir Çakır’ın cansız bedeni Adli Tıp Morgu'na kaldırıldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı