Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
İstanbul'da Serdar Semiz tarafından öldürülen Canan Semiz samsunda toprağa verildi
ASAYİŞ

İstanbul'da Serdar Semiz tarafından öldürülen Canan Semiz samsunda toprağa verildi

İstanbul'da boşanma aşamasında olduğu kocası tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürülen Canan Semiz(37), memleketi Samsun’da toprağa verildi.

Baş Editör Baş Editör
31-01-2023 15:26 1 dk okuma

Turgut Reis Mahallesi 514 Sokak'ta gece yarısı boşanma aşamasındaki Canan Semiz, eşi Serdar Semiz(45) tarafından sokak ortasında silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin peşine düştüğü cinayet zanlısı koca ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı ve adli işlemlerin ardından tutuklandı.

Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı
Eşi tarafından öldürülen Canan Semiz’in cenazesi ise baba ocağı olan Samsun'un Alaçam ilçesinin Kapaklı Mahallesi'ne getirildi.
Mahalledeki camide Canan Semiz için öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı. Namazın ardından cenaze, gözyaşları içerisinde son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.