Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
İstanbul’da kız yurdunda panik: Maganda kurşunu yurda isabet etti
ASAYİŞ

İstanbul’da kız yurdunda panik: Maganda kurşunu yurda isabet etti

Beyoğlu’nda parkta oturan gruptaki bir şahıs, tabanca ile defalarca havaya ateş açtı. Silahtan çıkan kurşunlardan ikisi yakında bulunan kız yurdunun camına isabet edince panik yaşandı. Yaşananlar kameralara yansırken, Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri şahsı tabancayla birlikte yakaladı

Baş Editör Baş Editör
16-11-2022 11:40 1 dk okuma

Olay, geçtiğimiz hafta Salı günü saat 03.30 sıralarında Beyoğlu Örnektepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre gece saatlerinde 6 kişilik bir grup, sokak üzerinde bulunan parktaki bankta oturarak alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde alkolün dozunu kaçıran şahıslardan biri, tabancasıyla havaya defalarca rastgele ateş açtı.

Kurşunlardan ikisi kız yurduna isabet etti
Şahsın silahından çıkan kurşunlardan ikisi hemen yan tarafta bulunan kız yürüdünüz camına isabet etti. Panik yaşayan yurttaki görevlileri ihbarı üzerine olay yerine polis ekibi sevk edilirken, parktaki şahıslar ise kaçtı. Yaşananlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Olayın ardından kısa sürede yurda gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği polisleri, geniş çaplı çalışma başlattı.

Beyoğlu polisi adım adım iz sürdü
Polis ekiplerinin bölgede yaptığı çalışmalar sonucunda yurdun yanındaki parkta kalabalık bir grubun oturduğu ve buradan ateş aşıldığı tespit edildi. Devam eden çalışmalarda çevredeki güvenlik kamera görüntülerini de inceleyen Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği polisleri, parktan oturan şahısların Mustafa Ç., Hasan Ş., Kubilay T., Alişahin Ö., Hamza K. ve Servet A. olduğunu belirledi. Parkta tabancayla ateş açan şahsın ise Servet A. olduğu tespit edildi.

Maganda silahıyla birlikte yakalandı
Beyoğlu polisinin semtte yaptığı çalışmalarda Servet A.’yı sokak üzerinde kıskıvrak yakaladı. Şahsın üst aramasında da olayda kullandığı ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Gözaltına alınarak emniyete getirilen şahsa ifadesinin ardından “genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması”, “ateşli silahlar kanununa muhalefet” ve “mala zarar verme” suçlarından adli işlem yapıldı. Emniyette işlemleri tamamlanan Servet A., savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.