GÜNCEL
Giriş Tarihi : 31-01-2025 19:41

İsmail Saymaz'dan ihraç edilen teğmenlere destek paylaşımı

Halk TV Yazarı İsmail Saymaz ihraç edilen 5 teğmenin emeklerine belediyelerin ihtiyaç duyabileceğini ifade eden bir öneri paylaşımında bulundu.

İsmail Saymaz'dan ihraç edilen teğmenlere destek paylaşımı

Milli Savunma Bakanlığı sıralı 3 disiplin amirine ve 5 teğmene, Türk Silahlı Kuvvetleri Disiplin Kanunu ve Türk Silahlı Kuvvetleri Yüksek Disiplin Kurulları Yönetmeliği amir hükümleri ile diğer mezkur mevzuat gereğince 'Silahlı Kuvvetlerden Ayırma Cezası' verildiğini açıkladı. Olayın üzerine paylaşım yapan Rizeli Gazeteci İsmail Saymaz, belediyelere tavsiye niteliğinde ifadeler kullandı.

Gazeteci Saymaz paylaşımında "TSK’dan ihraç edilen beş teğmen ve üç amiri eminim çok yetenekli ve donanımlıdır. Hem muhalif belediyelerin hem de iş dünyasının onların birikimine, emeğine ve katkısına ihtiyaçları var. Asıl mesleklerine geri dönecekleri güne kadar neden topluma katkı sunmasınlar?" ifadelerine yer verdi.

Baş editörBaş editör

hfehmidemir