SİYASET
Giriş Tarihi : 09-04-2023 17:25   Güncelleme : 09-04-2023 17:28

İshak Alim’den ilk açıklama geldi: "Masa başında değil iş başında"

Ak Parti Rize eski il Başkanı İshak Alim, milletvekili adalarının isminin açıklanmasının ardından bir açıklamada bulundu.

İshak Alim’den ilk açıklama geldi: "Masa başında değil iş başında"

AK Parti Rize İl Başkanı İshak Alim, bu yıl yapılacak genel seçimlerde milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden istifa etmişti. Yaklaşan seçimlerle beraber Ak Parti Rize’de milletvekili adaylarının isimleri belli oldu. O isimler arasında yer almayan İshak Alim sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Çok Kıymetli Büyüklerim, Değerli Kardeşlerim, Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da davamız için çalışmaya ve koşmaya devam edeceğiz. Dünyaya, Türkiye yüzyılının mührünü hep beraber vuracağız. Bugüne kadar vermiş olduğunuz büyük destek için gönülden teşekkür ediyorum. Masa başında değil iş başında: Durmak yok dola devam” ifadelerine yer verdi. 

İlk sırada Avcı yer aldı

AK Parti Rize Milletvekili adayları sırasıyla, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurulu (TİHEK) Üyeliğinden istifa eden Av. Harun Mertoğlu ve Eski İl Başkanı Yılmaz Katmer olduğu öğrenildi.

Ali MaşalacıAli Maşalacı