SPOR
Giriş Tarihi : 23-08-2023 14:53   Güncelleme : 23-08-2023 14:58

İlhan Palut'tan Trabzonspor açıklaması

Çaykur Rizepsor Teknik Direktörü İlhan Palut “Biz tabi ki Trabzonspor’a saygı duyacağız ama önemli olan bizim sahada neler yapacağımız” dedi.

İlhan Palut'tan Trabzonspor açıklaması

Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maç hazırlıklarına hız kesmeden defam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman sonrasında açıklama yapan Çaykur Rizespor Teknik direktörü İlhan Palut, ilk 2 hafta maçında takımdan memnun olduğunu ancak ofansif üretkenlik konusunda eksikleri olduğunun altını çizdi. Palut “Genel manada takımın anlayışından memnunum ama ofansif üretkenlik olarak daha iyi olmamız gerekiyor. Özellikle de bu hafta ki maçta rakibin kırmızı kart pozisyonundan sonrasına bakarsak kesinlikle daha üretken olmamız lazımdı. Yeni bir takımız, saha da oyuncuların bir ciddiyeti var, bu önemli. Bunun üzerine koymamız gereken çok ayrıntı var, geliştirmemiz gereken yönlerimiz var. Bunlar için de hızla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

Takımda 4 mevkide oyuncu transferi için çalışmaların sürdüğünü ifade eden Palut “En az 4 mevkie daha oyuncu alacağız. Tabi bu arada takımdan ayrılacak oyuncularda muhtemel. Bu sayı ayrılacak oyuncular ile de artabilir. Daha önce transfer etmemiz gereken mevkiler de var. Kadro derinliğini sağlamak için de mevkiler var. Ama ben şuan da 4 mevki diyorum. Lig devam ediyor, o mevkilerde canla başla mücadele eden arkadaşlarımız var. Bu noktada ben mevkileri saymak istemiyorum. Bundan sonra ki hedeflerimiz gelip bize katkı sağlayacak, takım kalitemizi arttıracak, önemli oyuncular ile takviye etmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Biz tabi ki Trabzonspor’a saygı duyacağız ama önemli olan bizim sahada neler yapacağımız”
Cumartesi günü oynayacakları Trabzonspor maçını da yorumlayan Palut, karşılaşmanın 2 takım için de zor olacağına değinerek “2 takım için de zor bir maç olacağını düşünüyorum. Trabzonspor’da da hafta sonunun moral bozukluğu ve bunu telafi etme isteği olacaktır. Biz de mücadelemizi puansal anlamda desteklemek istiyoruz. Sonuçta sadece iyi durmak, beraber hareket etmek ve mücadele etmek bu ligde takımları üste çekemiyor. Biz tabi ki Trabzonspor’a saygı duyacağız ama önemli olan bizim sahada neler yapacağımız. Kesinlikle çok iyi mücadele etmemiz lazım. Beraber oynamamız lazım ve bunun yanına da ofansif üretkenlikle örnekler vermemiz gerekir. Umarım seyir açısından keyifli bir mücadele olur. İnşallah oradan iyi bir sonuçla ayrılırız” ifadelerini kullandı.
(HFD-
Görüntü dökümü:
-Teknik Direktör İlhan Palut’un açıklaması
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı