SPOR
Giriş Tarihi : 07-11-2023 15:53

İl Sağlık Müdürlüğü Kadın Masa Tenisi takımı 100. Yıl Kamu Spor Oyunlarında Türkiye ikincisi oldu

Rize İl Sağlık Müdürlüğü Kadın Masa Tenisi takımı Ankara’da düzenlenen “100. Yıl Kamu Spor Oyunları Masa Tenisi Kadınlar Kategorisinde” Türkiye 2. si oldu.

İl Sağlık Müdürlüğü Kadın Masa Tenisi takımı 100. Yıl Kamu Spor Oyunlarında Türkiye ikincisi oldu

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında düzenlenen Kamu Spor Oyunları Türkiye Finalleri 2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılan müsabakalarla sona erdi. Masa Tenisi, basketbol ve voleybol branşlarında gerçekleşen şampiyona 7 bölgeden 42 Takım ve 280 sporcunun katılımı ile gerçekleşen turnuvada bölge birincisi olan takım Ankara’da düzenlenen finallerde Türkiye ikincisi oldu. Şampiyona sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları Spor Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Murat Kocakaya, Spor Etkinlikleri Daire Başkanı Ercan Yıldız, Spor Eğitimi ve Araştırmaları Daire Başkanı Şükrü Uysal, İl Müdürü Mustafa Çelik ve protokol tarafından verildi.

İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Tepe, "Cumhuriyetimizin 100. Yıl Kamu Spor Oyunlarında bölge birinciliğinden sonra Türkiye ikincisi olan takımımızı ve tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Ali MaşalacıAli Maşalacı