ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 21-10-2023 11:49

İç genital bölge ile anüsünden uyuşturucu çıktı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen operasyonla organlarında uyuşturucu taşıdığı anlaşılan 2 kadın tutuklanarak ceza evine gönderildi.

İç genital bölge ile anüsünden uyuşturucu çıktı

Rize İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve Rize’de uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Rize il merkezinde yabancı uyruklu 2 kadın şahsın üzerinde ve beraberindeki eşyalarında arama yapıldı. Yapılan aramalara bir miktar metamfetamin maddesi ele geçirildi. Polisin titizlikle yürüttüğü operasyon kapsamında şahıslar beden muayenesi için hastaneye getirildi. Hastanede yapılan tetkiklerde M.K. isimli şahsın iç genital bölge ile anüs bölgesinde iki parça halinde yabancı bir cisim tespit edilerek hemen tıbbi müdahale yapıldı. Yapılan müdahale ile çıkarılan cismin yine metamfetamin maddesi olduğu anlaşılmış olup her 2 şahısta toplam 7 parça halinde kapsül şeklinde 534,53 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.


Rize İl Emniyet Müdürlüğü Tarafından konu ile ilgili M.K. L.E. gerekli adli işlemlerin yapılmasının ardından çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ali MaşalacıAli Maşalacı