SİYASET
Giriş Tarihi : 21-04-2023 11:54

Harun Mertoğlu'ndan Karadeniz doğalgaz mesajı

AK Parti Rize Milletvekili Adayı Av. Harun Mertoğlu, Karadeniz doğalgazının karaya ulaşması dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Harun Mertoğlu'ndan Karadeniz doğalgaz mesajı

Yayımlanan mesajda, Mertoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemiz tarihinin en önemli adımlarından biri olan Karadeniz gazı, bugün Filyos Doğalgaz İşleme Tesisi'nde ilk kez karaya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın Filyos'taki törende yaktığı meşale ile yerli doğalgaz karaya ulaştırılmaya başladı ve şebekeye bağlandı.

Doğalgaz arama, sondaj filolarını oluştururken muhalefetin tavrı yapamazlar, çıkartamazlar, bu yatırımlar ölüdür şeklindeydi.

Muhalefetin vizyonsuzluğuna bakmadan inanarak, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde doğalgaz keşfi için önce arama ve sondaj gemilerinden oluşan filomuzu kurduk.

Karadeniz’deki doğalgaz keşfinin ilanından sonra ise yedili koalisyonun tüm paydaşları aynı şekilde “nerede bu doğal gaz” feveranları ile bu büyük keşfi tahkir edici açıklamalar yaptı.

“Nerede bu doğal gaz diyen” vizyonsuz muhalefet Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu müjdeli haberi yine görmeyecek ve görmek istemeyecek. Ancak milletimiz bu büyük keşfin ne anlama geldiğini çok iyi görüyor.

Önümüzdeki bir ay boyunca doğalgaz tüm evlerde ücretsiz olacak. Yine gelecek bir yıl boyunca mutfak ve sıcak su için kullanılacak doğalgazda 25 metreküpe denk gelen doğal gaz ücretsiz olacak.

Başta liderimiz Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.

Milletimize hayırlı uğurlu olsun

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Parti olduğu müddetçe milletimize müjdeler devam edecektir.”

Ali MaşalacıAli Maşalacı