SİYASET
Giriş Tarihi : 06-03-2024 22:43

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: “Bizim Siyasetimizin Temelinde Millet Var”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Hemşin’de gerçekleştirdiği seçim çalışmalarında” Türkiye’de AK Parti dışında ümit verecek projesi ile vizyonuyla halkın önünde perspektif hedef  ortaya koyacak ve ortaya koyacağı hedefi gerçekleştirme inancı verebilecek bir pratiğe sahip hiçbir siyasi parti yok” dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı: “Bizim Siyasetimizin Temelinde Millet Var”

Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Rize İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Hemşin İlçe Başkanı Abdulkerim Koçal, Hemşin Belediye Başkanı ve Başkan  adayı Halim Kazım Bekar, önceki dönem İl Başkanları İshak Alim, Yılmaz Katmer, İl Genel Meclis ve Belediye Meclis üye adayları ile birlikte Hemşin’de İlçe teşkilatını ziyaret ederek, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Hayati Yazıcı “Yöneticilerin samimi olması gerekiyor”
Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı Hemşin’de gerçekleştirdiği ziyaretlerinde  “Hemşin de Halim kardeşimizin azmi gayreti sizlerin desteği merkezi hükümetin desteğiyle örnek olacak bir kentsel dönüşüm gerçekleşti. Seçimler demokrasi yönetimlerinin en önemli ölçüm organını oluşturan süreçlerdir. Birliğimiz bütünlüğümüz önemlidir. Hepimiz beşeriz, eksiğimiz olur, fazlamız olur. Esas olan insanların bilerek yanlış yapmamaları bilinçli bir şekilde ayrıca haksızlık içerisine girmemeleri. Yöneticilerin samimi olması gerekiyor. Bunun da Halim kardeşimiz de olduğunu sizler de daha iyi görüyorsunuz. İnşallah kentsel dönüşümde tamamlandığına göre ilçemiz zaten cazibesi var olan bir ilçe bu kentsel dönüşümle birlikte cazibesini inşallah üst düzeyde daha da iyi geliştirir. Türkiye’nin birliği bütünlüğü önemlidir. En büyük güç inanç değerlerimizi bir tarafa koyduğumuzda elbette ki manevi güçle kıyaslanamaz ama yaşadığımız evrende en büyük güç milletin gücüdür, sizin gücünüzdür. Biz buna inandık yola çıktığımız günden bugüne ‘karar sizindir’ dedik. Süreçleri buna göre inşa ettik. Projelerimizi bu mantık içerisinde oluşturduk ve hayata geçirdik realize ettik” ifadelerini kullandı.

Yazıcı ”Milletine malolmuş bir Partiyiz”
Yazıcı sözlerine şu şekilde devam etti “Seçim size emanet 31 Mart’ta ne yapacağınızı biliyorsunuz. Elbette birbirimize kızabiliriz, öfkelenebiliriz bunlar anlık şeyler gönül koyarız.  Bizim esas yapıyı inşa etme noktasındaki tavrımızı veya o yapacağımız binaya sağlayacağımız katkıyı başkalaştırmasın. Doğru olan birlik ve bütünlüğümüz. Türkiye’de AK Parti dışında ümit verecek projesi ile vizyonuyla halkın önünde perspektif hedef  ortaya koyacak ve ortaya koyacağı hedefi gerçekleştirme inancı verebilecek bir pratiğe sahip hiçbir parti yok. Dolayısıyla biz yetki verdiğiniz günden bu yana 3 Kasım 2002’den bu yana yaptığımız bütün seçimlerde Milletine malolmuş bir Partiyiz. Çünkü bizim siyasetimizin temelinde millet var sizler varsınız” dedi.

Baş editörBaş editör

hfehmidemir