HABERDE İNSAN
Giriş Tarihi : 31-08-2022 15:58

Gazeteci Saymaz'dan 'İsmail Kahraman' yorumu: 'Ne ülkeye ne de Rize'ye bir faydası var'

Gazeteci İsmail Saymaz, "İsmail kahraman'ın ne ülkeye ne de Rize'ye bir faydası var. O yüzden İsmail Kahraman Kültür Merkezinin ismi Atatürk Kültür Merkezi olması gerekir" dedi.

Gazeteci Saymaz'dan 'İsmail Kahraman' yorumu: 'Ne ülkeye ne de Rize'ye bir faydası var'

Rize Duysun'un haberine göre, Halk TV'de yazarlık yapan İsmail Saymaz, Halk TV'de çalışma arkadaşı olan Kadri Gürsel ile birlikte yaptıkları programında Rize'nin Merkezinde bulunan İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nin bir hata yapılarak o ismin koyulduğunu iktidar değiştiğinde isminin Atatürk Kültür Merkezi olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi.

Kültür Merkezi'nin isminin bir hata sonucu İsmail Kahraman olarak konulduğunu söyleyen İsmail Saymaz, "Rize'de ki İsmail Kahraman Kültür Merkezi dilerim iktidar değiştiğinde kültür merkezinin ismini değiştirip Atatürk Kültür Merkezi yapar. Çünkü oraya o yakışır. İsmail Kahraman'ın ne ülkeye ne de Rize'ye bir faydası var. O yüzden İsmail Kahraman Kültür Merkezinin ismi Atatürk Kültür Merkezi olması gerekir. Bu bir hata, bir yanlışlık bu şekilde düzeltilmelidir" ifadelerini kullandı.

Ali MaşalacıAli Maşalacı