Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Gazeteci İsmail Saymaz’a ev hapsi verildi
ASAYİŞ

Gazeteci İsmail Saymaz’a ev hapsi verildi

Rizeli Gazeteci İsmail Saymaz çıkarıldığı mahkemece ‘Ev hapsi’ ile cezalandırıldı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
21-03-2025 13:56 Güncellendi: 21-03-2025 14:00 1 dk okuma

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, gazeteci İsmail Saymaz'ın Gezi Parkı sanıkları Mehmet Osman Kavala, Şerafettin Can Atalay, Çiğdem Mater Utku ve Ayşe Mücella Yapıcı ile olaylar sürecinde yoğun irtibatı olduğu, sosyal medyadan olaylara ilişkin çok sayıda paylaşımda bulunduğu, olaylarda aktif rol alarak sosyal medyada gerçekle bağdaşmayan bilgiler vererek vatandaşları kolluk kuvvetlerine karşı kışkırtmaya gerekçesiyle 'Türkiye Cumhuriyeti hükümetini ortadan kaldırmaya teşebbüse yardım' gözaltına alınmıştı. Saymaz Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Saymaz çıkarıldığı Sulh Ceza Hakimliği’nce ‘ev hapsi’ cezasına çarptırıldı.
 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.