Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Fizik tedavi uzmanı Pınar Atıcı hayatını kaybetti
ASAYİŞ

Fizik tedavi uzmanı Pınar Atıcı hayatını kaybetti

Nevşehir’den Denizli’deki baba ocağına gelen Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olan Pınar Atıcı, hayatını kaybetti.

Baş Editör Baş Editör
01-02-2023 13:18 1 dk okuma

Nevşehir Devlet Hastanesi’nde Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı olarak görev yapan Pınar Atıcı, edinilen bilgilere göre; kısa süreliğine izin alarak memleketi Denizli’deki baba ocağına geldi. Babasıyla aynı mesleği paylaşan Atıcı’dan yakınları kısa bir süre haber almadı. Bir türlü ulaşılamayan Atıcı’nın yaşadığı evinine giden yakınları hareketsiz olduğunu gördü. Yakınlarının ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve güvenlik güçleri sevk edildi. Eve giren sağlık ekibi, yerde bulunan Atıcı’yı alarak en yakın hastaneye kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan Atıcı, meslektaşlarının tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Doktorun ölüm haberi, meslektaşları ile sevenlerini yasa boğdu. Atıcı’nın daha öncesinden birkaç kez canına kıymaya çalıştığı ve kendisinin yaşamına son vermeye çalıştığı iddia edildi. Atıcı’nın cenaze namazı yarın saat 12.00’de Servergazi Fatih Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Servergazi Mezarlığına defnedilecek.

Meslektaşlarından açıklama geldi
Yaşama gözlerini yuman Pınar Atıcı’nın vefatı üzerine Nevşehir Devlet Hastanesi, hastane başhekimi Uzm. Dr. Macit Yalçın yaptığı açıklamada, "Nevşehir Devlet Hastanesi olarak meslektaşımızı genç yaşta kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Kendisine Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabırlar dileriz. Camiamızın başı sağ olsun" İfadelerini kullandı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Evde doğurduğu bebeğini 4. kattan attı

Akışın sonuna geldiniz.