Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Eşi tarafından öldürülen iş adamı Muhammet Nurullah Çetinkaya defnedildi
ASAYİŞ

Eşi tarafından öldürülen iş adamı Muhammet Nurullah Çetinkaya defnedildi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde eşi tarafından tabancayla vurularak öldürülen iş adamı, gözyaşları arasında toprağa verildi. Şüpheli kadın tutuklanırken, kızları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 yaşındaki oğlu Emir, babasının tabutunu tutarak gözyaşı döktü.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
17-03-2025 19:46 Güncellendi: 17-03-2025 19:48 1 dk okuma

Olay, saat 01.30 sıralarında Kemalpaşa Mahallesi Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinde bulunan bir sitedeki dairede meydana geldi. Oto galerici Muhammet Nurullah Çetinkaya (42) ile eşi S.Ç. (41) arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışma bir anda kavgaya dönüştü. Kadın, eşini yine eşine ait tabancayla vurdu. Göğsüne isabet eden iki kurşunla yere yığılan adam ağır yaralanırken, eşi 112 Acil Servis Merkezini arayarak eşini tabancayla yaraladığını ihbar etti. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan 4 çocuk babası Nurullah Çetinkaya, ambulansla kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. S.Ç. ve çocukları S.Ç. (21) ile G.Ç. (23) polis ekiplerince gözaltına alındı. Adamın cenazesi savcılık incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

S.Ç.'nin ifadesinde, "Eşimle uzun zamandır şiddet sorunumuz var. Uzun zamandır bana ve çocuklarıma şiddet uyguluyor. Olay anı yine şiddet oldu. Kendimi ve çocuklarımı korumak için eşimin tabancasıyla rastgele ateş ettim. Öldürmek istemezdim. Pişmanım" dediği öğrenildi. S.Ç. ve kızları sorgulamanın ardından adliyeye sevk edildi. S.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, kızları ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Gözyaşları arasında defnedildi
Öldürülen Nurullah Çetinkaya'nın cenazesi, Turgutalp Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından kent mezarlığında defnedildi. 4 yaşındaki oğlu Emir, babasının tabutunu tutarak gözyaşı döktü.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.