Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Elazığ'da alabalık üretim tesisinde çalışan kadın mühendis, tekneden suya düşüp kayboldu
ASAYİŞ

Elazığ'da alabalık üretim tesisinde çalışan kadın mühendis, tekneden suya düşüp kayboldu

Elazığ’ın Keban ilçesinde bir alabalık üretim tesisinde mühendis olarak çalışan kadın, teknedeyken suya düştü. Gözden kaybolan mühendisi arama çalışmaları başlatıldı.

Baş Editör Baş Editör
05-08-2023 14:04 1 dk okuma

Olay, bugün sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Keban ilçesi Fırat Nehri Dınbo mevkiinde alabalık üretim çiftliğinde su ürünleri mühendisi olarak çalışan M.T. isimli kadın, iddiaya göre teknedeyken dengesini kaybedip suya düştü. Teknede bulunanların haber vermesi üzerine olay yerine 112 Acil, güvenlik ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler bölgede geniş güvenlik önlemi alarak M.T.’yi arama çalışması başlattı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.