Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
DOKAP ve Rize Belediyesi'nden Su Ürünleri Hali projesi
RİZE HABERLERİ

DOKAP ve Rize Belediyesi'nden Su Ürünleri Hali projesi

Rize Belediye Başkanı Rahmi Metin, (DOKAP)  Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin ile Rize ilinde Modern bir Su Ürünleri halinin hayata geçirilmesi için protokol imzaladı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
07-12-2024 15:15 1 dk okuma

Belediye Başkanı Rahmi Metin, başkanlık makamında gerçekleştirilen imza protokolünde; her projelerine destek veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türk Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fatih Kacır ve Dokap, Ailesine teşekkür etti. Başkan Metin, “Yaklaşık 50 milyonun üzerinde olan bir projeyi bugün, ‘Su Ürünleri Hali’ protokolünü imzaladık. İnşallah daha modern bir şekilde yenisini Bozukkale de yapacağımız ‘Su ürünleri hali projesi’ toptan ve perakende satış yapan balıkçı esnafımızı da mutlu edecektir. İlimize hayırlı olsun” dedi.

Dokap Başkanı Hakan Gültekin’de; Çok daha modern ve nitelikli balık satışının yapılacağı Su ürünleri Halinin İlimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni etti.
 Proje içerisinde 16 adet dükkân olacağından, 16  adet ticari işlev bulunan yapı kazandırılmış olacaktır. Böylelikle en az 100 kişinin istihdam edilmesi öngörülmektedir.
 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

RİZE HABERLERİ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Lise öğrencilerinden unutulmayacak belgesel

Akışın sonuna geldiniz.