SPOR
Giriş Tarihi : 24-08-2023 19:05

Dal Varesanovic'ten Tabzonspor yorumu

Çaykur Rizespor’un 22 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Dal Varesanovic “İlk maçta 30 ikinci maçta 80 dakika süre aldım. Bu aldığım sürelerde de kabul edilebilir bir performans sergilediğimi düşünüyorum” dedi.

Dal Varesanovic'ten Tabzonspor yorumu

Trendyol Süper Lig’in 3. haftasında Cumartesi saat 19.15’te Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Çaykur Rizespor, maç hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleşen antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Çaykur Rizespor’un yeni transferi Dal Varesanovic “Buraya geldiğimden beri alışma sürecim çok çabuk geçti kulüpteki çalışanlar olsun, şehir deki insanlar olsun o yüzden burada çok mutluyum. Önemli bir maç olduğunu biliyorum, gerek şehir için, gerek taraftarlar için ne kadar büyük bir önem arz ettiğinin farkındayım. Bu doğrultuda çalışıyoruz. Bence iyi de bir hocamız var. İyi de bir takımımız var. Umarım ilk galibiyetimizi alacağız” dedi.

Yeni bir takım, yeni bir lig benim için. Bir alışmak süreci olacaktır ama ilk maçta 30 ikinci maçta 80 dakika süre aldım. Bu aldığım sürelerde de kabul edilebilir bir performans sergilediğimi düşünüyorum. Tabi ki çok fazla gelişebilirim, çok daha da iyisini yapabilirim. Bende olabildiğine iyisini yapıp hem takıma yardımcı olmak istiyorum hem de bu sayede takım olarak da hepimiz performansımızı yukarıya çekeriz” ifadelerini kullandı.

1999-2000 ve 2002 – 2003 sezonlarında Bursaspor’da forma giyen babası Mirza Varesanovic’in Süper Lig’e gelmesi için kendisine destek verdiğini ifade eden Dal “Birkaç Boşnak futbolcu ile görüştüm. Aynı zamanda babam da daha önce Süper Lig’de oynadığı için burayla alakalı bana birçok tavsiyede bulundu. Bu konuyla alakalı kendisi bana çok destek verdi” dedi.
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı