Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla vatandaşlarla görüştü
GÜNCEL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, telefonla vatandaşlarla görüştü

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, AK Parti Osmaniye 1’inci sıra milletvekili adayı Derya Yanık, seçim çalışmaları çerçevesinde Türkmen beldesini ziyaret etti. Burada Bakan Yanık’ın telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla görüştü.

Baş Editör Baş Editör
28-04-2023 16:56 Güncellendi: 28-04-2023 16:56 1 dk okuma
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı, AK Parti Osmaniye 1’inci sıra milletvekili adayı Derya Yanık, seçim çalışmaları çerçevesinde Türkmen beldesini ziyaret etti. Burada Bakan Yanık’ın telefonla aradığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vatandaşlarla görüştü.
AK Parti Türkmen Beldesi teşkilatında partililerle bir araya gelen Yanık, 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yaptı. Bakan Yanık, Cumhur İttifakı olarak Osmaniye’de en yüksek oyu alarak Meclis’e 4 milletvekiliyle gideceklerini belirtti. Yanık, konuşmasının ardından sürpriz bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Telefon hattının diğer ucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğunu söylemesi, Türkmen Belde Teşkilatı’nda heyecanla karşılandı. Rahatsızlığı sonrası doktorlarının tavsiyesi üzerine istirahat eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, belde vatandaşlarına seslenerek, “Değerli Türkmen Beldeli, Osmaniyeli kardeşlerim. Bu mübarek cuma gününde sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Herkesin cuması mübarek olsun. 14 Mayıs şimdiden hayırlı olsun diyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun” dedi.
Vatandaşlar Erdoğan’ın konuşmasına alkışlarla karşılık verdi. Söz alan bazı vatandaşlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ’Geçmiş olsun’ dileklerini iletti.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.