Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Çaykur Rizespor’da 6 ayrılık birden
SPOR

Çaykur Rizespor’da 6 ayrılık birden

Çaykur Rizespor’un kadrosuna kiralık olarak kattığı 6 futbolcunun kiralık süresinin dolduğunu duyurdu.

Baş Editör Baş Editör
20-06-2023 14:58 Güncellendi: 20-06-2023 15:34 1 dk okuma

2022-2023 TFF 1. Lig sezonunun sona ermesiyle tekrardan adını Süper Toto Süper Lig'e yazdıran Çaykur Rizespor, 8 Temmuz 2022 tarihinde Antalyaspor’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Bahadır Öztürk, 22 Temmuz 2022 tarihinde Alanyaspor’dan kadrosuna kattığı Emircan Altıntaş, 1 Temmuz 2022’de Beşiktaş'tan kiralık olarak gelen Kerem Kalafat, 18 Şubat 2023 tarihinde kiralık olarak renklerine bağladığı Abdullah Yiğiter ve 18 Şubat 2023’te Yeni Malatyaspor’dan kiralık olarak Rizespor’a gelen Ogün Özçiçek’in kiralama sürelerinin dolduğunu açıkladı.

Haberin Galerisi

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.