Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Çaykur Rizespor 3 futbol ile yollarını ayırdı
SPOR

Çaykur Rizespor 3 futbol ile yollarını ayırdı

Çaykur Rizespor, Alberk Koç, John Mary ve Sinan Osmanoğlu ile yollarını ayırdığını duyurdu.

Baş Editör Baş Editör
20-01-2024 16:33 1 dk okuma

Trendyol Süper Lig’in Karadeniz ekiplerinden Çaykur Rizespor, transfer döneminde 3 oyuncusu ile yollarını ayırdı. Yeşil-mavili ekip 31 Ocak 2020’de Menemenspor’dan Alberk Koç, 16 Şubat 2023’te Avispa Fukuoka’dan John Mary ve 12 Ocak 2023 tarihinde Ankaragücü’nden Sinan Osmanoğlu’nu kadrosuna katmıştı. Rize ekibi Alberk Koç, John Mary ve Sinan Osmanoğlu ile karşılıklı olarak anlaşarak yollarını ayırdı. Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa FK ise söz konusu 3 futbolcu ile sözleşme imzaladı.
 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

SPOR Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et 21 Ocak 2024 Pazar Konya Nöbetçi Eczaneleri

Akışın sonuna geldiniz.