RİZE HABERLERİ
Giriş Tarihi : 20-11-2023 21:26

Çayeli’nde 8 bin abone aktif olarak doğalgaz kullanmaya başladı

Çayeli ilçesinde projesi devam eden doğalgaz çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi 8 bin abonenin aktif olarak doğalgaz kullanmaya başladığını belirtti.

Çayeli’nde 8 bin abone aktif olarak doğalgaz kullanmaya başladı

Rize'nin Çayeli ilçesinde vatandaşların dört gözle beklediği doğalgaz için inşaat çalışmaları devam ediyor. İlçeye bağlı Büyükcaferpaşa Mahallesinde süren çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı İsmail Hakkı Çiftçi, çalışanlardan bilgi aldı. Mahalleli ile de sohbet eden Başkan Çiftçi mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri dinledi.

“11 bin aboneden 10 bin abonenin kapısına gaz gitti”
Konu hakkında Güncel53 muhabirine özel açıklama yapan İsmail Hakkı Çiftçi, ön görülen abone sayısının 11 bin olduğunu dile getirerek 8 bin hanenin aktif olarak doğalgaz kullandığının altını çizdi. Başkan Çiftçi “Çayeli’nde öngörülen 11 bin aboneden 10 bin abonenin kapısına gaz gitti. 8 bini aktif olarak doğalgaz kullanmakta. 1000 aboneye de yakın zamanda gaz verilebilmesi için de çalışmalar sürdürülüyor. Planlı alanlar dediğimiz bir alan var ve bunların bütününe ocak ayı itibariyle gaz gitmiş olacak. İlçe genelinde çalışmalarımız sürüyor. Sadece ilçenin pazarının kurulduğu Çarşamba günü kent merkezinde esnafa ve vatandaşa rahatsızlık vermeyelim diye ekiplerimizi daha iç noktalara çekiyoruz. Mevsim şartları ve yağmurun ektisi biraz engel oluyor ama onun dışında çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı