Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Burdur’da kaybolan 7 yaşındaki Süleyman Sancar'ı aramak için su kanalında çalışma başlatıldı
ASAYİŞ

Burdur’da kaybolan 7 yaşındaki Süleyman Sancar'ı aramak için su kanalında çalışma başlatıldı

Burdur’un Gölhisar ilçesinde sabah saatlerinde kaybolan çocuğu bulmak için kaybolduğu yerin yakınındaki su kanalında dalgıç polisler ve AFAD ekipleri tarafından arama kurtarma çalışması başlatıldı.

Baş Editör Baş Editör
29-07-2023 16:22 1 dk okuma

Olay, sabah saat 10.00 sıralarında Burdur’un Gölhisar ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, babasıyla birlikte hayvan alışverişi yapmak için bir eve giden 7 yaşındaki Süleyman Sancar bir anda gözden kayboldu. Bir süre sonra oğlunun yokluğunu fark eden baba İzzet Sancar ve yanındakiler 7 yaşındaki Süleyman’ı aramaya başladı. Evin yakınlarında bulunan su kanalına düşebileceğinden şüphelenen baba Sancar 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen ekipler öncelikle su kanalını besleyen Yapraklı Barajı’nın kapaklarını kapattı. Ardından vidanjörlerle kanalın suyu boşaltılarak arama çalışmalarına devam edildi. Kanalın büyük olmasından dolayı herhangi bir sonuç alınmaması üzerine bölgeye Antalya Emniyeti Deniz Limanı Şube Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliğine bağlı 5 dalgıç polis sevk edildi. Olay yerine gelen dalgıç polisler su kanalında arama kurtarma çalışmalarına devam ederken çevre mahallelerde de vatandaşlar ve polis ekipleri küçük çocuğu bulmak için seferber oldu.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.