Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Boşanma aşamasındaki eşi ile kaynını düğünde ayağından vurdu
ASAYİŞ

Boşanma aşamasındaki eşi ile kaynını düğünde ayağından vurdu

Rize’nin Fındıklı ilçesinde kızgın koca boşanma aşamasındaki eşi ile kaynını düğünde ayağından vurarak yaraladı.

Baş Editör Baş Editör
24-10-2022 10:48 1 dk okuma

Fotoğraf: Rizeduysun

Olay, Fındıklı ilçesi Aksu Mahallesi, Prof. Dr. Hulusi Acar Caddesi üzerindeki bir düğün salonunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ö.C. isimli şahıs boşanma aşamasındaki eşi F.H.’yi katıldığı düğünde bularak belinden çıkardığı tabanca ile ateş etti. Bu esnada eşi F.H.’nin yanında bulunan ağabeyi Y.H.’ye de ateş eden Ö.C. oradan kaçarak uzaklaştı. Ayağından yaralanan F.H. ve ağabeyi Y.H. olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık Hizmetleri ekipleri tarafından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Eşi F.H. ile ağabeyi Y.H.’yi vurduktan sonra kaçan Ö.C. polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.