Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Bodrum'da otel alevlere teslim oldu
ASAYİŞ

Bodrum'da otel alevlere teslim oldu

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir otelin çatı katında çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Yangında kedisi içeride kalan kadın ise gözyaşlarına boğuldu.

Baş Editör Baş Editör
16-11-2022 15:56 1 dk okuma

Bitez Mahallesi’nde faaliyet gösteren Hakan Otel'de bugün öğle saatlerinde yangın çıktı. Çatı katında ısıtıcıdan çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede büyüdü. Otelden çıkan siyah dumanlar yarımadanın büyük bölümünden görülürken, ihbar üzerine Bodrum İtfaiye Grup Amirliği ekipleri ile Bodrum Belediyesi arazözleri bölgeye sevk edildi. Ekipler, otelin arka kısmından yangına müdahale etti. Otelde bulunan yavru köpekler oteldekiler tarafından dışarı çıkarılırken, kedisinin otel içerisinde kaldığını söyleyen bir kadın ise gözyaşlarına hakim olamadı. Yangından etkilenen kedinin pencere önüne sığındığı görüldü. Oldukça korktuğu gözlenen kedi, itfaiye ekiplerince kurtarılarak sahibine teslim edildi. 112 Acil Sağlık ekibi de elinden yaralanan itfaiye görevlisini ayakta tedavi etti. Yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çabaları neticesinde söndürüldü. Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Akbaş da yangın yerine gelerek bilgi aldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.