Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Belediye personeli Hakan Çatak, trafik kazasında yaşamını yitirdi
ASAYİŞ

Belediye personeli Hakan Çatak, trafik kazasında yaşamını yitirdi

Muğla’nın Bodrum ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonrası hastaneye kaldırılan Hakan Çatak, yaşam savaşını kaybetti.

Baş Editör Baş Editör
27-07-2023 13:19 1 dk okuma


Kaza, 25 Temmuz günü Yokuşbaşı mevkisinde meydana geldi. Çöplük yolu mevkisinde 48 AIF 730 plakalı motosikleti seyreden 46 yaşındaki Hakan Çatak, tek taraflı trafik kazası geçirerek ağır şekilde yaralandı. Sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Çatak, ileri tetkik ve tedavisi için Muğla’daki özel hastaneye sevk edildi. Tedavisi devam eden Hakan Çatak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Dereköy Mahallesi’nde yaşayan Çatak’ın Bodrum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde şoför olarak görev yaptığı öğrenildi.

Çatak’ın cenazesi, Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki işlemlerinin ardından Bodrum’da toprağa verilecek.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.