SİYASET
Giriş Tarihi : 23-03-2024 12:59   Güncelleme : 23-03-2024 13:07

Başkan Adayı Köse: "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yanlış yapmışız gibi algılar ortaya çıkarmanın maksatlı olduğundan eminiz"

MHP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Erkan Köse, kendisine yönelik Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suçlamaların maksatlı olduğunu ifade ederek "İddia edenler küçük hesap peşinde olduğu gibi gaflete düşmüş, ihanete çanak tutmuştur" dedi.

Başkan Adayı Köse: "Cumhurbaşkanımız Erdoğan’a yanlış yapmışız gibi algılar ortaya çıkarmanın maksatlı olduğundan eminiz"

MHP Derepazarı Belediye Başkan Adayı Erkan Köse, beraberinde ki Belediye Meclisi Adayları ve partililerle birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor. Derepazarı ilçesindeki tüm mahalleleri ziyaret eden Köse ve ekibi herkesle diyalog kurmaya özen göstererek fikir alışverişinde bulunuyor. Mahallelerde sevgi ve destek sözleriyle karşılanan Köse, vatandaşın sorunlarını dinleyerek çözüm yolu noktasında istişareler gerçekleştiriyor. 

İlçenin en iddialı adayı olan Köse, Cumhur İttifakı’na dikkat çekerek hakkında ortaya atılan iddiaları da yalanladı. MHP’nin Cumhur İttifakı’nın en önemli sacayağı olduğuna dikkat çeken Köse “Bazı insanlar halen daha bir şeylerin farkında değil. MHP bu ülkenin dinamiklerinden biridir. Gençliği, ekibi, teşkilatı ile ülke menfaati olmayan hiçbir alanda bulunmamış ve bulunmamaya yeminli bir partidir. Bize gel buradan aday ol dediklerinde MHP’nin fikriyatından dolayı düşünmeden evet dedik. MHP ‘Önce ülkem ve milletim sonra partim’ diyen bir liderin genel başkanlığını yürüttüğü partidir. Şimdi sanki Cumhur İttifakı dışında bir partiden aday olmuşuz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yanlış yapmışız gibi algılar ortaya çıkarmanın maksatlı olduğundan eminiz” dedi.

MHP’den aday olduğunu ve MHP’nin Cumhur İttifakı’nın bir partisi olduğunun altını çizen Köse “Birlikte yıllarca görev yaptığım, partisinin ilçe başkanlığını yürüttüğüm Cumhurbaşkanımızın aleyhinde bir söylemde bulunmamız mümkün olmadığı gibi bulunan bir yapının içerisinde de yer almayız. Ben ve ekibim Milliyetçi Hareket Partisi’nden seçilerek Cumhur İttifakı’na, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yakışacak işler yapacağız. Aksini iddia edenler küçük hesap peşinde olduğu gibi gaflete düşmüş, ihanete çanak tutmuştur. Bizim aday olduğumuz partinin ülkenin geleceği için mücadele veren MHP olduğunu hiç kimse unutmasın” ifadelerini kullandı.
 

Baş editörBaş editör

hfehmidemir