Türkiye Taş Kömür İşletmelerinin Amasra Müessesesi’nde geçtiğimiz cuma günü meydana gelen patlamanın ardından hayatını kaybeden Şaban Yıldırım, Okan Akgün ve Mehmet Bulut son yolculuklarına uğurlandı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ve Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci ile birlikte bazı partilerin genel başkanları ve yardımcıları da cenazeye katıldı. Amasra Çok Programlı Anadolu Lisesinin bahçesinde gerçekleştirilen cenaze töreninde 3 arkadaşın tabutları yan yana koyuldu. Tabutların başına gelen aileler uzun süre ağıt yakarken, cenaze namazına yoğun katılım oldu. Kılınan cenaze namazının ardından maden şehitleri Ahatlar mezarlığına defnedildi.
Bartın’da ki maden kazasında hayatını kaybeden Şaban Yıldırım, Mehmet Bulut ve Okan Akgün'ün cenazesine yoğun katılım yaşandı
Bartın’ın Amasra ilçesinde meydana gelen patlama sonrasında hayatını kaybeden Şaban Yıldırım, Mehmet Bulut ve Okan Akgün, Ahatlar köyünde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
Haberin Galerisi
Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.
