Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Artvin’de kaçak avcılar kameralara takıldı
ASAYİŞ

Artvin’de kaçak avcılar kameralara takıldı

 Artvin’in Yusufeli ilçesindeki Çoruh Vadisi Yaban Hayatı Geliştirme Sahası'nda kaçak avcılık yapan şahıslara Artvin Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından toplamda 21 bin 530 TL idari para cezası uygulandı.

Baş editör Baş editör hfehmidemir
10-01-2025 21:58 Güncellendi: 10-01-2025 22:03 1 dk okuma

Yapılan Av Koruma Kontrol çalışmaları sırasında, avcılık belgesi olmadan ve korunan alanda avlanan şahıslar tespit edildi. Kaçak avcılıkla mücadele kapsamında yapılan denetimlerin ardından, söz konusu avcılar kameralara takılarak yakalandı. Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, doğal yaşamı koruma ve kaçak avcılıkla mücadele etmek için denetimlerin devam edeceğini belirtti.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Kars Ülkü Ocakları'ndan İHA'ya ziyaret

Akışın sonuna geldiniz.