Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Artvin'de batan tekneden kurtarılan Mete Okumuş hayatını kaybetti
ASAYİŞ

Artvin'de batan tekneden kurtarılan Mete Okumuş hayatını kaybetti

Artvin'de baraj gölünde batan gezi teknesinde kurtarılan Mete Okumuş tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Baş Editör Baş Editör
06-06-2024 15:02 1 dk okuma

Artvin’de Kaledibi İskele mevkiinde bulunan Baraj bölünde bilinmeyen bir sebeple batan gezi teknesinden kurtarılan 5 kişiden biri olan Mete Okumuş hayatını kaybetti. Sudan çıkartılan ve Artvin Devlet Hastanesinde yoğum bakıma alınan Mete Okumuş yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Diğer yaralılar Ebru Tuğçe Okumuş, Talih Çavuş, Gözde Çavuş, Ümit Yerlikaya’nın durumları iyi olduğu öğrenildi.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.