Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Anneanne ve torun tır çarpması sonucu hayatını kaybetti
ASAYİŞ

Anneanne ve torun tır çarpması sonucu hayatını kaybetti

Kırklareli’de tırın çarpması soncu anneanne ve 5 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.

Baş Editör Baş Editör
18-05-2023 16:05 1 dk okuma
Kırklareli’de tırın çarpması soncu anneanne ve 5 yaşındaki torunu hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, Lüleburgaz ilçesi Kocasinan Mahallesi’nde yolun karşısına geçmeye çalışan Mualla Demircan (71) ile 5 yaşındaki torunu Yakup Can Büyükbaş’a, M.D. idaresindeki 39 TR 730 plakalı tır çarptı.
Haber verilmesi üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen sağlık ekiplerince anneanne ve torunun olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Anneanne ve torunun cenazeleri savcının incelemesinin ardından Lüleburgaz Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.