Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
Akü değiştirken bir anda yola savruldular, o anlar kamerada
ASAYİŞ

Akü değiştirken bir anda yola savruldular, o anlar kamerada

Antalya’da virajı alamayıp kontrolden çıkan otomobil, park halinde aküsü değiştirilen kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonette aküleri değiştiren iki personel yola savruldu, otomobil sürücüsü ise araçta sıkıştı. 3 kişinin yaralandığı kazanın gerçekleştiği yerde 2 gün öncesi gerçekleşen bir başka kazada ise motosikletli kurye ölümden kıl payı kurtuldu.

Baş Editör Baş Editör
06-06-2023 16:07 Güncellendi: 06-06-2023 16:07 1 dk okuma
Antalya’da virajı alamayıp kontrolden çıkan otomobil, park halinde aküsü değiştirilen kamyonete çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonette aküleri değiştiren iki personel yola savruldu, otomobil sürücüsü ise araçta sıkıştı. 3 kişinin yaralandığı kazanın gerçekleştiği yerde 2 gün öncesi gerçekleşen bir başka kazada ise motosikletli kurye ölümden kıl payı kurtuldu.
Kaza, 29 Mayıs Pazartesi günü Kepez ilçesi 75. Yıl Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yağışlı havada viraja geldiği sırada direksiyon hakimiyetini yitiren sürücünün kullandığı otomobil, o sırada park halinde aküsü değiştirilen bir kamyonete çarptı. Çarpmanın şiddetiyle kamyonetin içerisinde akü değişimi yapan Talha Şeker ve Mehmet Kirit yola savruldu. İsmi öğrenilemeyen otomobil sürücüsü ise araçta sıkıştı. İhbarla birlikte olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, akü işletmesinin çalışanlarını hastaneye kaldırırken, otomobilde sıkışan sürücü itfaiye ekiplerince araçtan çıkartılıp sağlık ekiplerine teslim edildi.

Ne olduğunu anlamadılar yola savruldular
Kaza anıysa güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde sürücünün kontrolünü kaybettiği otomobilin kamyonet çarpması ve Şeker ile Kirit’in araçtan fırlayarak yola savrulmaları yer aldı.

Aynı yerde ikinci kazada kurye ölümden kıl payı döndü
Bahse konu kazanın yaşandığı aynı yerde 2 gün öncesi iki otomobilin çarpışması sonucu trafik kazası yaşandığı da görüntülere yansıdı. Görüntülerde kontrolden çıkan otomobilin önce bariyerlere çarptığı ardından yola çıkmakta olan motosikletli kuryeye doğru yöneldiği ve kuryenin son anda fark etmesiyle ölümden kıl payı kurtulduğu anlar yer aldı.

“Haftada 2-3 kaza oluyor”
Yaralanan akü işletmesi çalışanlarının mesai arkadaşlarından Hüseyin Özdarmar, “Haftada 2-3 kaza oluyor. Yağış olursa sıklığı da değişiyor. Önlem alınmasını istiyoruz. Yolu bilmeyenler ister istemez bize doğru geliyorlar. 3 kişi yaralandı. Ben kazadan 20 saniye önce girdim içeriye, bir arkadaşım 5 saniye önce, bir arkadaşımda kapıdayken son anda fark etti. Hepimiz aynı anda kazaya karışacaktık belki de. Cumartesi günü de yan tarafımızdaki paketçi arkadaşımız kıl payı kurtuldu. Çarpış olsaydı hiç sansı olmayacaktı” dedi.
Bölgedeki esnaflardan Ömer Kurt da, virajın oldukça keskin olduğunu ve bölgeye kavşak ve trafik ışıklandırılması gerektiğini söyledi.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Nilüfer’de kaçakla mücadeleye devam

Akışın sonuna geldiniz.