GÜNCEL
Giriş Tarihi : 28-10-2022 15:14

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bayram ile ilgili yazıyı kaleme alan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Cumhuriyeti fazla özgürlük bulanların kollarına bilezik yerine kelepçe takılması gerektiğini söyledi

53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bayram ile ilgili yazıyı kaleme alan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Cumhuriyeti fazla özgürlük bulanların kollarına bilezik yerine kelepçe takılması gerektiğini söyledi.

Cumhuriyetin kuruluşunun 99. yıl dönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayan 53 Gazeteciler Derneği Başkanı Mustafa Bayrak Cumhuriyetin önemini bilmeyenlerin Osmanlı tokadı ile cezalandırılması gerektiğini belirterek “ 94 yıl önce Cumhuriyeti kuranlar bu ülkenin geleceğinin temelini atmıştır. Maalesef Cumhuriyet ile birlikte kendilerine alanlar bulanlar bunu fırsat olarak bilip, ülkeyi bölmek, parçalamak ve başka büyük ülkelerin himayesine geçirmek istemişlerdir. 92 yıldır kutladığımız Cumhuriyet Bayramında alanlarda gördüğümüz bazı siyasi partiler ise halen diş güçlerden icazet alarak kendilerinin yönetemeyeceğini düşündükleri ülkeyi diş güçlere satmaya çalışmaktadır. Bu tür hareket ve davranışlar içinde olanların istedikleri tek şey Cumhuriyet öncesinde bu tür insanlara verilen ceza OSMANLI TOKADI dir” dedi.

İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi şükran, saygı ve rahmetle anıyorum.

Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

Ali MaşalacıAli Maşalacı