Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
4 yaşındaki Zayn bu kez de tırın çekicisini kullandı
HABERDE İNSAN

4 yaşındaki Zayn bu kez de tırın çekicisini kullandı

Kullandığı araçlar ile gündeme gelen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez de boyundan kat kat büyüklükteki tırın çekicisini kullandı.

Baş Editör Baş Editör
05-06-2023 10:34 Güncellendi: 05-06-2023 10:34 1 dk okuma
Kullandığı araçlar ile gündeme gelen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez de boyundan kat kat büyüklükteki tırın çekicisini kullandı.
Kenan Sofuoğlu’nun 4 yaşındaki minik oğlu Zayn Sofuoğlu, yaptıklarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sık sık kullandığı araçlarla gündeme gelen, yaşıtları oyuncaklarla oynarken pistin tozunu attıran minik yetenek Zayn’ı, dünya genelinde milyonlar izliyor. Minik Zayn, bu kez de boyundan kat kat büyüklükteki tırın çekçisini pistte kullandı. Zayn Sofuoğlu’nun sosyal medya hesabından ‘Küçük tırcı’ denilerek yapılan paylaşım ise kısa sürede 2 milyona yakın izlenmenin yanı sıra binlerce yorum ve beğeni de aldı.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

HABERDE İNSAN Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.