Flash53 Güncel Rize Haberleri
Diğer Sayfalar
17 yıl hapis cezası bulunan hırsızlık şüphelisi Konya’ya giderken yakalandı
ASAYİŞ

17 yıl hapis cezası bulunan hırsızlık şüphelisi Konya’ya giderken yakalandı

Eskişehir’de bir baz istasyonunda gerçekleşen hırsızlık olayı ile ilgili başlatılan çalışma sonucu 2 şüpheliden 1’i Konya’ya giderken yakalandı.

Baş Editör Baş Editör
19-12-2022 18:05 1 dk okuma

Yakalanan ve hırsızlık suçundan 17 yıl kesinleşmiş hapis cezasının olduğu tespit edilen şahıs cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçesi’ne bağlı Satılmışoğlu Mahallesi’nde bulunan bir baz istasyonundan piyasa değeri 16 bin TL olan 4 adet jel akü çalındı. İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Tepebaşı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince başlatılan inceleme sonucu, hırsızlık olayını gerçekleştiren 2 şüpheli ve olayda kullandıkları araç tespit edildi. Faillerin yakalanması ve çalıntı malzemelerin ele geçirilmesi için başlatılan çalışmalar sonucunda, şüphelilerden 1’i Konya’ya giderken Çifteler İlçesi yakınlarında yakalandı. Gözaltına alınan ve hırsızlık suçundan 17 yıl 10 ay 5 gün kesinleşmiş hapis cezası olduğu tespit edilen şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı. Şüpheli, Eskişehir L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Diğer şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Bu haber Flash53 Güncel Rize Haberleri tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

ASAYİŞ Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.