ASAYİŞ
Giriş Tarihi : 06-08-2023 22:30   Güncelleme : 06-08-2023 22:35

14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Sedat Semavi Sarı’nın cenaze programı belli oldu

Rize’de 1 kişinin öldürüldüğü bıçaklı kavgada ağır yaralanan ve 14 gün sonra hastanede hayatını kaybeden Sedat Semavi Sarı’nın cenaze programı beli oldu.

14 günlük yaşam mücadelesini kaybeden Sedat Semavi Sarı’nın cenaze programı belli oldu

Olay, merkeze bağlı Paşakuyu Mahallesi Atatürk Caddesi'nde 24 Temmuz günü saat 19.30 sıralarında meydana geldi. Teyzesinin evden çıkmasını isteyen ev sahibi Mücahit Kazancı ile tartışma yaşadığını duyan Halil İbrahim Ak sorunun çözülmesi için binaya gittiği sırada tartışma yaşandı. Kazancı’nın bıçakla gelenlere saldırması üzerine Halil İbrahim Ak olay günü hayatını kaybetti, ağır yaralanan Sedat Semavi Sarı ve Miraç B., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. 14 gündür yaşam mücadelesi veren 24 yaşındaki Sedat Semavi Sarı bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Sedat Semavi Sarı’nın cenazesi ise yarın Rize Merkezde bulunan Sahil Camiinde İkindi namazının ardından kılındıktan sonra Pazarköy’deki aile kabristanlığına defnedilecek. 

“Flash 53 ailesi olarak kıymetli kardeşimiz Sedat Semavi Sarı’ya Allah'tan rahmet başta babası Derli büyüğümüz Ali Sarı olmak üzere tüm ailesine yüce Allah'tan yüce Allah'tan sabır dileriz”
 

Ali MaşalacıAli Maşalacı