'Anlaşma yakın, uçak kalkıyor'

Fenerbahçe'nin Benfica'da forma giyen Kerem Aktürkoğlu transferi için anlaşmaya yakın olduğu ileri sürüldü. Sarı-lacivertlilerin yöneticisi Hakan Safi'nin, kısa süre içerisinde Portekiz'e gideceği iddia edildi.

SPOR - 03-08-2025 22:46

Fenerbahçe'de Benfica forması giyen milli futbolcu Kerem Aktürkoğlu için flaş bir gelişme yaşandı.

PORTEKİZLİLER 'KALACAK' DEDİ
Gün içerisinde Portekiz basınından O Jogo, Benfica'nın, Bruma'nın sakatlığı ve Feyenoord forması giyen Anis Hadj Moussa transferinin başarısızlıkla sonuçlanması sebebiyle Kerem Aktürkoğlu'nu kadrosunda tutmak istediğini duyurmuştu.

FABRIZIO ROMANO: GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR
Yalnızca birkaç saat sonra ise İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, paylaştığı haberde "Fenerbahçe ile Benfica arasında Kerem Aktürkoğlu için görüşmeler devam ediyor" ifadeleri yer aldı.

SON İDDİA: 'ANLAŞMA YAKIN, UÇAK KALKACAK'
Son olarak Haber Global'in haberine göre; Fenerbahçe, Başkanı Ali Koç'un talimatı ve teknik direktör Jose Mourinho'nun isteği doğrultusunda Sarı-lacivertli kulübün yöneticilerinden Hakan Safi, Kerem Aktürkoğlu transferi için Portekiz'e gidiyor.

Günün Diğer Haberleri